Dansk Tapas Favorit

NYHED - DANSK TAPAS FAVORITJanuar 2023

Convenience har gennem flere år vundet mere og mere indpas hos landets forbrugere, og særligt tapas­kategorien, der består af en række små retter med stor smagsvariation, er i fremmarch.

Nu er Stryhns Gruppen for første gang i historien klar med en lancering, der samler flere af koncernens stærke brands i én og samme produktlinje. Med en række smagfulde tapasprodukter, der har afsæt i danske klassikere, er målet at gøre det nemt for danskerne at lave velsmagende, nordisk tapas hjemme på matriklen.

Med Dansk Tapas Favorit kommer vi i Stryhns Gruppen med vores take på produkter til det nordiske tapasbord. Danskerne spiser stadig traditionel dansk mad, og vores tapasprodukter har derfor et stærkt anker i dansk madtradition.

Vi prøver hverken at være spanske eller italienske, men tilføjer et tapas­twist til vores kendte hverdagsklassikere. Tapaspølserne er ikke lufttørrede som spanske pølser, men derimod saftige og sprøde som vi kender dem fra Langelænder – og smagt til med oregano, rosmarin og hvidløg. Riletten er fyldt med varmrøget laks fra Norge rørt med creme fraiche, mayonnaise, caviart og citron, mens vores finthakkede tapaspostej med trøffel og peber fra Stryhn’s er et delikat dansk modsvar til den grove franske paté. Vi kombinerer kort sagt det bedste fra tre stærke brands, der står for troværdighed, god smag og høj kvalitet. Det giver os en meget stærk position i et nyt og spændende marked.

Dansk Tapas Favorit, som den nye produktlinje kommer til at hedde, lanceres i uge 3, 2023 og er foreløbigt listet i de fleste dagligvare kæder. Ambitionen er at udvikle flere produkter til kategorien i løbet af de kommende år.

Læs mere omkring produkterne på følgende sider:

https://www.langelaender.dk/produktoversigt

på: https://www.k-salat.dk/produktoversigt/

https://www.stryhnsleverpostej.dk/produktoversigt

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02


Frederikke Amalie Jensen
Kommunikationsansvarlig
+45 21 46 00 77
Frederikke.amalie.jensen@stryhns.dk

 

Del denne nyhed