Ostepølser (520G)

Langelænder Ostepølser er gode på både grill og pande. Når vi producerer Langelænder Ostepølser anvender vi en ost, som både giver en god smag og ikke smelter for hurtigt. Osten vendes forsigtigt i farsen så den ikke ”går i stykker”. I den tilberedte pølse betyder det, at du vil opleve ”lommer” med lækker flydende ost. Vi krydrer desuden Langelænder Ostepølser med cayennepeber. Dette understøtter både kød- og ostesmagen.

Som alle de øvrige Langelænder pølser bliver Ostepølserne produceret på vores fabrik i Simmerbølle på Langeland.

Langelænder Ostepølser fås i flere forskellige forpakningsstørrelser afhængig af sæson, men smagen er altid den samme 😊

Tilberedning for bedste resultat:
På pande: Pølserne ristes på en tør pande ved ganske svag varme og vendes ofte under stegningen.

På grill: Pølserne bør grilles ved indirekte varme (ikke direkte over kullene) og vendes løbende undervejs.

Velbekomme!

Del dette produkt