Langelænder Wienerpølser er tæt beslægtet med Langelænder Hotdogpølser, dog uden den røde farve. Pølserne er smagt til med en mild krydderiblanding og er røget over bøgeflis, det synes vi nemlig giver den bedste smag. Som alle de øvrige Langelænder pølser bliver Wienerpølserne produceret på vores fabrik i Simmerbølle på Langeland. Langelænder Wiener pølser fås i flere forskellige forpakningsstørrelser afhængig af …
Hotdogpølser (220g)
Langelænder Hotdogpølser er vores svar på den klassiske danske røde pølse. Pølserne er smagt til med en mild krydderiblanding og er røget over bøgeflis, det synes vi nemlig giver den bedste smag. Som alle de øvrige Langelænder pølser bliver Hotdogpølserne produceret på vores fabrik i Simmerbølle på Langeland. Langelænder Hotdog pølser fås i flere forskellige forpakningsstørrelser afhængig af sæson, men …
Grillpølser (220g)
Langelænder Grillpølser er klassiske pølser, der egner sig til både grill og pande. Pølserne er smagt til med en mild krydderiblanding og er røget over bøgeflis – det synes vi giver den bedste smag. Som alle de øvrige Langelænder pølser bliver Grillpølserne produceret på vores fabrik i Simmerbølle på Langeland. Langelænder Grillpølser fås i flere forskellige forpakningsstørrelser afhængig af sæson, …
Ostepølser (220g)
Langelænder Ostepølser er gode på både grill og pande. Når vi producerer Langelænder Ostepølser anvender vi en ost, som både giver en god smag og ikke smelter for hurtigt. Osten vendes forsigtigt i farsen så den ikke ”går i stykker”. I den tilberedte pølse betyder det, at du vil opleve ”lommer” med lækker flydende ost. Vi krydrer desuden Langelænder Ostepølser …
Brunchpølser med krydderurter (192g)
Langelænder Brunchpølser med krydderurter er i ordets bogstavelige forstand perfekt til brunchen, når du vil have lidt ekstra smag på bordet. Langelænder Brunchpølser med krydderurter er smagt til med oregano, rosmarin og hvidløg, og så er de naturligvis røget over bøgeflis. Prøv dem også til tapas, gryderetter eller pastaretter. Som alle de øvrige Langelænder pølser bliver Langelænder Brunchpølser med krydderurter …