SPONSORATER


Aktivt engagement

Stryhns har et meget aktivt engagement i sponsormarkedet, hvilket betyder, at vi selv kontakter de partnere, vi mener, kan styrke vores brandportefølje.

Vi gør derfor opmærksom på, at ansøgninger, der sendes til marketingafdelingen via vores formular, bliver vurderet ud fra, hvorvidt de passer til det fokus, vi har for vores sponsorater, som er på børn og aktiviteter og meget gerne lokale aktiviteter.

Vi modtager dagligt rigtig mange ansøgninger om sponsorater. Alle ansøgninger bliver nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele midler til alle de gode formål.

Følgende typer af sponsorater vil ikke komme i betragtning:

  • Vi støtter ikke enkeltpersoner eller familiearrangementer
  • Vi uddeler ikke penge i sponsorater
  • Sponsorater som finder sted uden for Danmark

Forespørgsel vedrørende et sponsorat skal finde sted minimum 30 dage før arrangementets startdato.

Hvis du mener, at din aktivitet matcher en af vores varemærker eller kan være med til at styrke en af vores varemærker, er du velkommen til at ansøge. Det gøres ved at udfylde ansøgningsskemaet. Herefter vil vi besvare din henvendelse, hvis du har udfyldt alle felter og hvis vi finder, at din forespørgsel matcher vores fokus for sponsorater. Der kan forventes 1-2 ugers responstid. Hvis du ikke har hørt fra os inden for den periode, er din ansøgning desværre ikke kommet i betragtning.